Gyermekvitamin rendelése

Az első védelem: az immunrendszer erősítésére

A gyermekeink immunrendszerének kialakítása és erősítése nagyon fontos feladat, hiszen a gyermekek könnyebben kapnak el bizonyos betegségeket, mint a felnőttek. Azonban, ha immunrendszerüket megfelelően erősítjük, akkor képesek lesznek gyorsabban legyőzni egyes kórokozókat és megelőzni néhány betegséget is. De mivel is erősíthetjük gyermekeink immunrendszerét?

orbancfu

Olíva levél kivonat

Már egy adag élő olíva levél is segít meggyőzni minket arról, hogy milyen nagyszerű ez az anyag. Az olíva levélben található az egyik legerősebb gyógyhatású hatóanyag, az oleuropein, melyet mint rendkívül erős baktérium- és vírusölő anyagként ismerünk. A növényből készült kivonat tehát antibakteriális és antivírusos hatású, segít elpusztítani a betegségekért felelős kórokozókat. 

Orbáncfű

Az orbáncfüvet régen csak egy nehezen irtható gyomnövénynek tartották, de ma már úgy tekintünk rá, mint egy csodás, depressziót elmulasztó növényre. A növény segítségével csökkenthető a stressz, a rossz hangulat és stabilizálhatóak vele az érzelmek. A gyermekeknél is igen hatásos, hiszen megszünteti a nyugtalan alvást, a hisztiket és mérsékli az esetlegesen fellépő beszédzavart is. A virág nedvét sebgyógyításra, fájdalomcsillapításra és még gyulladásgátlóként is használhatjuk. Ezenkívül az orbáncfűnek antivirális és antibakteriális hatása is van. Védelmet nyújt a herpes simpley, az ifluenza és az a mononucleosis kórokozója ellen

Nyugati vörösfenyő

A vörösfenyő nemzetség legnagyobb faja az Észak-Amerika nyugati részén élő nyugati vörösfenyő (Larix occidentalis). Átlagos magassága 40–50 méter, de némely egyed eléri a 80 métert is. Hatóanyaga az arabino galaktán, ami hatékonyan képes aktiválni az immunrendszert, így segítve a kisgyermekek szervezetének megerősödését.

E három hatóanyagot különböző tabletták, szirupok formájában bármelyik bioboltban beszerezhetjük, a Flavin gyártó Vita Crystal Child Total Defense pedig más értékes anyagok mellett mindhárom alkotóelemet tartalmazza.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!